Volg ons

Coronavirus

/
Aangepaste werkwijze
Ook in de makelaardij nemen we gepaste maatregelen om verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Ben je van plan een van onze kantoren te bezoeken? Neem dan eerst telefonisch contact met ons op. Wij hanteren een beperkte kantoorbezetting en ontvangen alleen mensen op afspraak. In veel gevallen kunnen we je vraag telefonisch beantwoorden.


 
We hanteren de volgende werkwijze:


• Onze makelaars zijn van maandag tot en met zaterdag per telefoon, e-mail en WhatsApp bereikbaar voor al jouw vragen.


• Al onze documenten voor verkoop en aankoop kun je thuis digitaal ondertekenen.


• We bieden iedereen de mogelijk tot een virtuele afspraak via bijvoorbeeld WhatsApp, FaceTime, Skype. Of je nu wilt kennismaken of een koopakte wilt doornemen; wij maken het mogelijk! 
Denk bij het maken van een afspraak met ons aan het volgende:


• Wij hebben vrijwel van elk huis een Warnars Woonvideo beschikbaar op onze website. Deze videorondleiding geeft een uitstekend beeld van de woning en zo kun je direct ontdekken of je echt geïnteresseerd bent.

• Wil je een woning daadwerkelijk bekijken? Dan bespreken we samen de mogelijkheden. Wij moeten bijvoorbeeld overleggen met de verkoper of wij terecht kunnen. Uiteraard hanteren we bij rondleidingen strikte hygiëneregels en als je klachten hebt ontvangen we je graag op een ander moment.

• We voeren geen groots Open Huis meer uit, maar plannen alleen (virtuele) bezichtigingen op afspraak. Wij beperken zo voor jou en voor ons het contact met derden.

• Voor een gratis waardebepaling of taxatie kunnen we bij je langskomen. Belangrijk om te weten is dat we dan alleen kort en zakelijk de woning opnemen. Op kantoor werken we dit verder uit. Vervolgens doen we telefonisch of per e-mail verslag. Zo beperken we het risico van verspreiding.Als een fysieke afspraak echt nodig is ontmoeten wij je uiteraard graag. We houden gepaste afstand, schudden geen handen en als je klachten hebt ontvangen we je graag op een ander moment. Bij bezichtigingen vragen we je zo min mogelijk aan te raken en te allen tijde de hygiënerichtlijnen, zoals geadviseerd door het RIVM, na te leven.


 
In alle gevallen stellen wij de gezondheid van jou en onze medewerkers en het beperken van gezondheidsrisico’s voorop. Wij hopen op jouw begrip en danken je voor jouw medewerking.