Volg ons
Beschikbaar

Julianadorp – A3 428

€325.000,- v.o.n.

Deel op socialmedia:

Kenmerken

Prijs: € 325.000,-
Status: Beschikbaar
Soort object: Woonhuis
Soort woning: Eengezinswoning
Type woning: Hoekwoning
Bouwjaar: 2023
Woonoppervlakte: 122 m2
Inhoud: 476 m3
Koopconditie: Vrij Op Naam
Bouwvorm: Nieuwbouw
Tuintypen: Geen tuin
Soorten garage: Geen garage

Omschrijving

Woningtype A3 is een hoekwoning aan de Slotstraat. Kenmerkend aan deze woning zijn de openslaande deuren met het Franse balkon op de eerste verdieping. Ook heeft de woning aan drie zijden een tuin. Op de begane grond heeft de woning een woonkamer met aan twee zijden ramen. De open keuken bevindt zich aan de voorzijde. In de hal zit een (gasten)toilet. Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers en een badkamer met douche, toilet en wastafel. Op de tweede verdieping kan optioneel een vierde slaapkamer worden gerealiseerd met een dakraam.

Veel keuzevrijheid en maatwerk
De woning kan naar eigen wens door de koper nog helemaal op maat worden gemaakt. Er is veel keuzevrijheid in uitbreidingsmogelijkheden, de afwerking en extra opties.

Duurzaam en energiezuinig
De woningen in fase 5 worden volgens de BENG-norm gebouwd. Dat is de afkorting van Bijna EnergieNeutraal Gebouw. Alle woningen krijgen energielabel A+++ en zijn klaar voor de toekomst zonder gasaansluiting. Door hoogwaardige isolatie, PV-panelen, een douchewater-WTW en een lucht/water warmtepompsysteem hebben de woningen lage energiekosten. Voor dit systeem hebben alle woningen vloerverwarming. In overleg met de installateur en aannemer kan het duurzaamheids- en energiezuinigheidspakket nog verder worden uitgebreid.