Volg ons
Beschikbaar

Julianadorp – B2sp 395

€315.000,- v.o.n.

Deel op socialmedia:

Kenmerken

Prijs: € 315.000,-
Status: Beschikbaar
Soort object: Woonhuis
Soort woning: Eengezinswoning
Type woning: Tussenwoning
Bouwjaar: 2023
Woonoppervlakte: 135 m2
Inhoud: 515 m3
Koopconditie: Vrij Op Naam
Bouwvorm: Nieuwbouw
Tuintypen: Geen tuin
Soorten garage: Geen garage

Omschrijving

Woningtype B2 is een rijwoning aan het Lange Voorhout. Alle woningen hebben aan de voorkant een groene ruimte. Dit bouwtype is gelijk aan hoekwoning type B5. Op de begane grond heeft de woning een woonkamer met open keuken aan de voorzijde, hal en toilet. Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers en een badkamer met douche, toilet en wastafel. Op de tweede verdieping kan optioneel een vierde slaapkamer worden gerealiseerd met een dakraam.

Veel keuzevrijheid en maatwerk

De woning kan naar eigen wens door de koper nog helemaal op maat worden gemaakt. Er is veel keuzevrijheid in uitbreidingsmogelijkheden, de afwerking en extra opties.

Duurzaam en energiezuinig

De woningen in fase 5 worden volgens de BENG-norm gebouwd. Dat is de afkorting van Bijna EnergieNeutraal Gebouw. Alle woningen krijgen energielabel A+++ en zijn klaar voor de toekomst zonder gasaansluiting. Door hoogwaardige isolatie, PV-panelen, een douchewater-WTW en een lucht/water warmtepompsysteem hebben de woningen lage energiekosten. Voor dit systeem hebben alle woningen vloerverwarming. In overleg met de installateur en aannemer kan het duurzaamheids- en energiezuinigheidspakket nog verder worden uitgebreid.