Volg ons
Onder optie

Julianadorp – C 398

€385.000,- v.o.n.

Deel op socialmedia:

Kenmerken

Prijs: € 385.000,-
Status: Onder optie
Soort object: Woonhuis
Soort woning: Eengezinswoning
Type woning: Twee onder één kapwoning
Bouwjaar: 2023
Woonoppervlakte: 158 m2
Inhoud: 654 m3
Koopconditie: Vrij Op Naam
Bouwvorm: Nieuwbouw
Tuintypen: Geen tuin
Soorten garage: Geen garage

Omschrijving

Woningtype C is een rijwoning aan het Lange Voorhout met extra veel ruimte op de begane grond. De woning heeft een semi-open keuken. Verder heeft deze woning twee dakkapellen op de tweede verdieping. Aan de voorkant grenst de woning aan een open groene ruimte. Op de begane grond heeft de woning een woonkamer met eethoek en zitgedeelte. In de hal bevindt zich een separaat toilet. Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers en een badkamer met douche, toilet en wastafel. Op de tweede verdieping kan optioneel een vierde slaapkamer worden gerealiseerd met een dakraam.

Veel keuzevrijheid en maatwerk

De woning kan naar eigen wens door de koper nog helemaal op maat worden gemaakt. Er is veel keuzevrijheid in uitbreidingsmogelijkheden, de afwerking en extra opties.

Duurzaam en energiezuinig

De woningen in fase 5 worden volgens de BENG-norm gebouwd. Dat is de afkorting van Bijna EnergieNeutraal Gebouw. Alle woningen krijgen energielabel A+++ en zijn klaar voor de toekomst zonder gasaansluiting. Door optimale isolatie en een lucht/water warmtepompsysteem hebben de woningen lage energiekosten. Voor dit systeem hebben alle woningen op de begane grond vloerverwarming. In overleg met de installateur en aannemer kan het duurzaamheids- en energiezuinigheidspakket nog verder worden uitgebreid.

Toekomstig adres: Lange Voorhout 37