Volg ons
Onder optie

Julianadorp – D 397

€395.000,- v.o.n.

Deel op socialmedia:

Kenmerken

Prijs: € 395.000,-
Status: Onder optie
Soort object: Woonhuis
Soort woning: Eengezinswoning
Type woning: Twee onder één kapwoning
Bouwjaar: 2023
Woonoppervlakte: 171 m2
Inhoud: 672 m3
Koopconditie: Vrij Op Naam
Bouwvorm: Nieuwbouw
Tuintypen: Geen tuin
Soorten garage: Geen garage

Omschrijving

Woningtype D is een markante hoekwoning aan het Lange Voorhout. Aan beide voorzijden kijkt de woning uit op de groene open ruimte van fase 5. De woning heeft een brede achtergevel. Hierdoor heeft de woning veel binnenruimte. Type D heeft een ruime hal met separaat toilet en berging op de begane grond. Op de eerste verdieping bevinden zich één royale slaapkamer met mogelijkheid voor een walk-in-closet en twee normale slaapkamers en een badkamer met douche, toilet en wastafel. Op de tweede verdieping heeft deze woning twee dakkapellen. Op de tweede verdieping kan optioneel een extra slaapkamer worden gerealiseerd.

Veel keuzevrijheid en maatwerk

De woning kan naar eigen wens door de koper nog helemaal op maat worden gemaakt. Er is veel keuzevrijheid in uitbreidingsmogelijkheden, de afwerking en extra opties.

Duurzaam en energiezuinig

De woningen in fase 5 worden volgens de BENG-norm gebouwd. Dat is de afkorting van Bijna EnergieNeutraal Gebouw. Alle woningen krijgen energielabel A+++ en zijn klaar voor de toekomst zonder gasaansluiting. Door optimale isolatie en een lucht/water warmtepompsysteem hebben de woningen lage energiekosten. Voor dit systeem hebben alle woningen vloerverwarming. In overleg met de installateur en aannemer kan het duurzaamheids- en energiezuinigheidspakket nog verder worden uitgebreid.