Volg ons
Onder optie

Julianadorp – E 387

€446.500,- v.o.n.

Deel op socialmedia:

Kenmerken

Prijs: € 446.500,-
Status: Onder optie
Soort object: Woonhuis
Soort woning: Eengezinswoning
Type woning: Twee onder één kapwoning
Bouwjaar: 2023
Woonoppervlakte: 146 m2
Inhoud: 577 m3
Koopconditie: Vrij Op Naam
Bouwvorm: Nieuwbouw
Tuintypen: Geen tuin
Soorten garage: Geen garage

Omschrijving

Woningtypen E en Esp in fase 5 zijn royale twee-onder-een-kapwoningen met aangebouwde berging. Op de begane grond is een woonkamer met open keuken aan de achterzijde. In de hal bevindt zich een toilet. Op de eerste verdieping zijn drie ruime slaapkamers en een badkamer met douche en toilet. Op de zolderverdieping kan optioneel een vierde slaapkamer worden gerealiseerd. Alle bouwnummers hebben een parkeerplaats op eigen terrein.

Veel keuzevrijheid en maatwerk
De woning kan naar eigen wens door de koper nog helemaal op maat worden gemaakt. Er is veel keuzevrijheid in uitbreidingsmogelijkheden, de afwerking en extra opties.

Duurzaam en energiezuinig
De woningen in fase 5 worden volgens de BENG-norm gebouwd. Dat is de afkorting van Bijna EnergieNeutraal Gebouw. Alle woningen krijgen energielabel A+++ en zijn klaar voor de toekomst zonder gasaansluiting. Door hoogwaardige isolatie, PV-panelen, een douchewater-WTW en een lucht/water warmtepompsysteem hebben de woningen lage energiekosten. Voor dit systeem hebben alle woningen vloerverwarming. In overleg met de installateur en aannemer kan het duurzaamheids- en energiezuinigheidspakket nog verder worden uitgebreid.