Volg ons
Beschikbaar

Julianadorp – Fsp 419

€495.000,- v.o.n.

Deel op socialmedia:

Kenmerken

Prijs: € 495.000,-
Status: Beschikbaar
Soort object: Woonhuis
Soort woning: Eengezinswoning
Type woning: Twee onder één kapwoning
Bouwjaar: 2023
Woonoppervlakte: 162 m2
Inhoud: 657 m3
Koopconditie: Vrij Op Naam
Bouwvorm: Nieuwbouw
Tuintypen: Geen tuin
Soorten garage: Geen garage

Omschrijving

Type F en Fsp zijn royale twee-onder-een-kapwoningen met aangebouwde berging. Een stoer woningtype met een dwarskap. Het dak zit aan de zijkant van het huis. Voor de berging zit een overdekt gedeelte met de voordeur. Op de begane grond is een woonkamer met open keuken aan de achterzijde. In de hal bevindt zich een toilet. Op de eerste verdieping zijn drie ruime slaapkamers en een badkamer met douche en toilet. Op de zolderverdieping kan optioneel een vierde slaapkamer worden gerealiseerd. Alle bouwnummers hebben een parkeerplaats op eigen terrein. Bouwnummer 419 heeft twee parkeerplaatsen op eigen terrein.

* Fsp is de gespiegelde variant van type F. De plattegronden van de woning zijn gespiegeld.

Veel keuzevrijheid en maatwerk

De woning kan naar eigen wens door de koper nog helemaal op maat worden gemaakt. Er is veel keuzevrijheid in uitbreidingsmogelijkheden, de afwerking en extra opties.

Duurzaam en energiezuinig

De woningen in fase 5 worden volgens de BENG-norm gebouwd. Dat is de afkorting van Bijna EnergieNeutraal Gebouw. Alle woningen krijgen energielabel A+++ en zijn klaar voor de toekomst zonder gasaansluiting. Door hoogwaardige isolatie, PV-panelen, een douchewater-WTW en een lucht/water warmtepompsysteem hebben de woningen lage energiekosten. Voor dit systeem hebben alle woningen vloerverwarming. In overleg met de installateur en aannemer kan het duurzaamheids- en energiezuinigheidspakket nog verder worden uitgebreid.