Volg ons
Beschikbaar

Julianadorp – Hsp 376

€625.000,- v.o.n.

Deel op socialmedia:

Kenmerken

Prijs: € 625.000,-
Status: Beschikbaar
Soort object: Woonhuis
Soort woning: Eengezinswoning
Type woning: Vrijstaande woning
Bouwjaar: 2023
Woonoppervlakte: 190 m2
Inhoud: 779 m3
Koopconditie: Vrij Op Naam
Bouwvorm: Nieuwbouw
Tuintypen: Geen tuin
Soorten garage: Geen garage

Omschrijving

Woningtypen H en Hsp zijn een royale vrijstaande woning van twee verdiepingen met een kap. Op de begane grond heeft de woonkamer standaard een uitbouw aan de zijkant. De open keuken bevindt zich aan de voorzijde van het huis. In de hal bevindt zich een toilet. Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers, een badkamer met douche en een separaat toilet aanwezig. De zolderverdieping kan optioneel worden ingericht tot vierde en vijfde slaapkamer. Ook heeft deze woning een aangebouwde berging en twee parkeerplaatsen op eigen terrein.

* Hsp is de gespiegelde variant van type H. De plattegronden zijn gespiegeld.

Veel keuzevrijheid en maatwerk

De woning kan naar eigen wens door de koper nog helemaal op maat worden gemaakt. Er is veel keuzevrijheid in uitbreidingsmogelijkheden, de afwerking en extra opties.

Duurzaam en energiezuinig

De woningen in fase 5 worden volgens de BENG-norm gebouwd. Dat is de afkorting van Bijna EnergieNeutraal Gebouw. Alle woningen krijgen energielabel A+++ en zijn klaar voor de toekomst zonder gasaansluiting. Door hoogwaardige isolatie, PV-panelen, een douchewater-WTW en een lucht/water warmtepompsysteem hebben de woningen lage energiekosten. Voor dit systeem hebben alle woningen vloerverwarming. In overleg met de installateur en aannemer kan het duurzaamheids- en energiezuinigheidspakket nog verder worden uitgebreid.