Volg ons
Beschikbaar

Julianadorp – Isp 389

€560.000,- v.o.n.

Deel op socialmedia:

Kenmerken

Prijs: € 560.000,-
Status: Beschikbaar
Soort object: Woonhuis
Soort woning: Eengezinswoning
Type woning: Vrijstaande woning
Bouwjaar: 2023
Woonoppervlakte: 183 m2
Inhoud: 747 m3
Koopconditie: Vrij Op Naam
Bouwvorm: Nieuwbouw
Tuintypen: Geen tuin
Soorten garage: Geen garage

Omschrijving

Woningtypen I (en Isp*) is een royale vrijstaande woning en met een aangebouwde berging. De woonkamer met open keuken heeft een oppervlakte van 52 m2. In de hal bevindt zich een toilet. Op de eerste verdieping zijn drie grote slaapkamers, een badkamer met douche en ligbad en een separaat toilet aanwezig. De zolderverdieping kan optioneel worden ingericht tot vierde en vijfde slaapkamer. Beide bouwnummers hebben twee parkeerplaatsen op eigen terrein.

* Isp is de gespiegelde variant van type I. De plattegronden zijn gespiegeld.

Veel keuzevrijheid en maatwerk

De woning kan naar eigen wens door de koper nog helemaal op maat worden gemaakt. Er is veel keuzevrijheid in uitbreidingsmogelijkheden, de afwerking en extra opties.

Duurzaam en energiezuinig

De woningen in fase 5 worden volgens de BENG-norm gebouwd. Dat is de afkorting van Bijna EnergieNeutraal Gebouw. Alle woningen krijgen energielabel A+++ en zijn klaar voor de toekomst zonder gasaansluiting. Door hoogwaardige isolatie, PV-panelen, een douchewater-WTW en een lucht/water warmtepompsysteem hebben de woningen lage energiekosten. Voor dit systeem hebben alle woningen vloerverwarming. In overleg met de installateur en aannemer kan het duurzaamheids- en energiezuinigheidspakket nog verder worden uitgebreid.