Volg ons
Onder optie

Julianadorp – Ksp 384

€599.000,- v.o.n.

Deel op socialmedia:

Kenmerken

Prijs: € 599.000,-
Status: Onder optie
Soort object: Woonhuis
Soort woning: Eengezinswoning
Type woning: Vrijstaande woning
Bouwjaar: 2023
Woonoppervlakte: 182 m2
Inhoud: 730 m3
Koopconditie: Vrij Op Naam
Bouwvorm: Nieuwbouw
Tuintypen: Geen tuin
Soorten garage: Geen garage

Omschrijving

Type K in fase 5 is een vrijstaand herenhuis met aangebouwde berging. Uniek is de grote breedte van de woning. Op de begane grond is een woonkamer met open keuken. In de hal bevindt zich een toilet. Op de eerste verdieping zijn vier ruime slaapkamers en een badkamer met douche, een separaat toilet en berging. De grote bergruimte op de zolderverdieping is toegankelijk met een vlizotrap. Beide bouwnummers hebben twee parkeerplaatsen op eigen terrein.

Veel keuzevrijheid en maatwerk

De woning kan naar eigen wens door de koper nog helemaal op maat worden gemaakt. Er is veel keuzevrijheid in uitbreidingsmogelijkheden, de afwerking en extra opties.

Duurzaam en energiezuinig

De woningen in fase 5 worden volgens de BENG-norm gebouwd. Dat is de afkorting van Bijna EnergieNeutraal Gebouw. Alle woningen krijgen energielabel A+++ en zijn klaar voor de toekomst zonder gasaansluiting. Door hoogwaardige isolatie, PV-panelen, een douchewater-WTW en een lucht/water warmtepompsysteem hebben de woningen lage energiekosten. Voor dit systeem hebben alle woningen vloerverwarming. In overleg met de installateur en aannemer kan het duurzaamheids- en energiezuinigheidspakket nog verder worden uitgebreid.