Volg ons
Beschikbaar

Julianadorp – Willem Alexanderhof fase 5.1

Openhuis kijkdagen:
12-12-2020 t/m 31-12-2020

Vanaf: €245.000,-

De verkoop van 58 woningen is gestart. Benieuwd of een bouwnummer nog beschikbaar is? Neem contact met ons op!

Het woningaanbod bestaat uit een mix van: rijwoningen, hoekwoningen, twee-onder-één kapwoningen en vrijstaande woningen. De vijfde bouwfase krijgt dezelfde sfeer en uitstraling als de eerdere fasen. Ruim van opzet en een grote diversiteit aan woningtypen. Fase 5 krijgt een eigen gezicht met allemaal nieuwe woningontwerpen!
 

Deel op socialmedia:

Kenmerken

Status: Beschikbaar
Inhoud: 453 m3


Omschrijving

De verkoop van 58 woningen is gestart. Benieuwd of een bouwnummer nog beschikbaar is? Neem contact met ons op!

Het woningaanbod bestaat uit een mix van: rijwoningen, hoekwoningen, twee-onder-e?e?n kapwoningen en vrijstaande woningen. De vijfde bouwfase krijgt dezelfde sfeer en uitstraling als de eerdere fasen. Ruim van opzet en een grote diversiteit aan woningtypen. Fase 5 krijgt een eigen gezicht met allemaal nieuwe woningontwerpen!

De woningen in fase 5 worden volgens de BENG-norm gebouwd. Dat is de afkorting van Bijna EnergieNeutraal Gebouw. Alle woningen krijgen energielabel A+++ en zijn klaar voor de toekomst zonder gasaansluiting. Door hoogwaardige isolatie, PV-panelen, een douchewater-WTW en een lucht/water warmtepompsysteem hebben de woningen lage energiekosten.

Woning Types

Het Koegras

In totaal zijn er in Het Koegras 525 huishoudens met 1150 inwoners. De huishoudens bestaan voor 37% uit eenpersoons huishoudens, voor 26% uit huishoudens met kinderen en 37% zijn huishoudens zonder kinderen. Van de inwoners in Het Koegras zijn er 529 gehuwd, dat is 46% van de inwoners van Het Koegras.

Ik heb interesse in
dit nieuwbouwproject!

Wil je meer informatie over die nieuwbouw project of inschrijven op een woning type? Vul dit formulier in en wij nemen contact met je op.