Volg ons
C
Verkocht

Spoorstraat 109

241 m²
/  136 m²
4 slaapkamers

Riant herenhuis met zeer grote inpandige garage te koop! Soms zijn objecten zo bijzonder, dat wij er ook even stil van worden... Ook nu hebben wij weer een heel bijzonder en met name een bijzonder ruim, object in ons aanbod. Een voormalig woon-/winkelpand met waanzinnig veel mogelijkheden en vooral enorm veel ruimte! De winkel op de begane grond is omgebouwd tot ruime garage / loods en daarboven wordt heerlijk gewoond. Een bezichtiging is dan ook echt een must. Uiteraard leiden wij u graag rond en vertellen wij u alles over dit huis met mooie jaren-'30 uitstraling.

Deel op social media:

Kenmerken

Bouwjaar: 1935
Energielabel: C
Buurt: Centrum
Aanvaarding: In overleg
Soort: Eengezinswoning
Type: Hoekwoning
Woonoppervlakte: 241 m²
Perceeloppervlakte: 136 m²
Inhoud: 1138 m³
Aantal slaapkamers: 4
Aantal woonlagen: 4
Bouwvorm: Bestaande bouw
Ligging: Noordwest

Isolatie: Muurisolatie, Vloerisolatie, Dubbel glas

Dak type: Zadeldak

Dak materialen: Pannen

Tuin: Zonneterras

Parkeerfaciliteiten: Op eigen terrein

Garage: Inpandig

Status Verkocht onder voorbehoud
Prijs € 250.000,- kosten koper
Aanvaarding In overleg
Soort object Woonhuis
Soort woning Eengezinswoning
Type woning Tussenwoning
Bouwjaar 2015

Bouwjaar:
1935
Energielabel:
C
Buurt:
Centrum
Aanvaarding:
In overleg
Soort:
Eengezinswoning
Type:
Hoekwoning
Woonoppervlak:
241 m²
Perceeloppervlak:
136 m²
Inhoud:
1138 m³
Aantal slaapkamers:
4 slaapkamers
Aantal woonlagen:
4 verdiepingen
Bouwvorm:
Bestaande bouw
Ligging:
Noordwest
Dak type:
Zadeldak
Dak materialen:
Pannen
Tuin:
Zonneterras
Parkeerfaciliteiten:
Op eigen terrein
Garage:
Inpandig
Isolatie:
Muurisolatie
Vloerisolatie
Dubbel glas
Isolatie:
Muurisolatie
Vloerisolatie
Dubbel glas

Status Verkocht onder voorbehoud
Prijs € 250.000,- kosten koper
Aanvaarding In overleg
Soort object Woonhuis
Soort woning Eengezinswoning
Type woning Tussenwoning
Bouwjaar 2015

Status Verkocht onder voorbehoud
Prijs € 250.000,- kosten koper
Aanvaarding In overleg
Soort object Woonhuis
Soort woning Eengezinswoning
Type woning Tussenwoning
Bouwjaar 2015

Omschrijving

Riant herenhuis met zeer grote inpandige garage te koop! Soms zijn objecten zo bijzonder, dat wij er ook even stil van worden…
Ook nu hebben wij weer een heel bijzonder en met name een bijzonder ruim, object in ons aanbod.

 

Een voormalig woon-/winkelpand met waanzinnig veel mogelijkheden en vooral enorm veel ruimte! De winkel op de begane grond is omgebouwd tot ruime garage / loods en daarboven wordt heerlijk gewoond. Een bezichtiging is dan ook echt een must. Uiteraard leiden wij u graag rond en vertellen wij u alles over dit huis met mooie jaren-’30 uitstraling.

 

Eerst meer over de indeling:

 

Op de begane grond treft u een bijzonder grote ruimte welke nu dienst doet als garage / stalling en opslag. De ruimte is aan de voorzijde voorzien van mooie, houten elektrische schuifdeuren, geheel passend bij de uitstraling van het object. Tevens een aparte zij-ingang. Deze grote ruimte biedt vele mogelijkheden waaronder de opslag / werkplaats van oldtimers maar ook een winkelbestemming behoort tot de mogelijkheden. Of te denken valt aan een zonnestudio, een tand- (technische)praktijk, een kapperszaak etc. Daarnaast op de begane grond nog een ’technische’ ruimte met de opstelling van de 2 CV-ketels en veel kastruimte. En een aparte werkruimte c.q. kantoor, apart toilet en een sauna.

 

Op de 1e verdieping bevindt zich het woongedeelte. Ook deze verdieping biedt weer veel ruimte en mogelijkheden. Via de hal zijn de diverse ruimtes te bereiken. Aan de voorzijde de riante living in L-vorm welke is v.v. een erker, mooie parketvloer en een elektrische haard. Hier is veel licht aanwezig door de grote raampartijen. Aansluitend de (woon)keuken met een nette hoekkeuken ingericht met o.a. keramische kookplaat, vaatwasser en oven. Via de keuken bereikt u de serre, waar u ook nog heerlijk kunt zitten of eventueel uw groene vingers kunt loslaten op een ‘binnentuin.’ Het dak kan open en is voorzien van een zonnescherm, beide elektrisch aangedreven.

Daarnaast is hier nog een aparte ‘lounge’ ruimte waar u kunt ontspannen of als bibliotheekruimte of speelkamer kunt inrichten. Aansluitend treft u ook nog een kantoorruimte.

3d binnenkijken

Buurt:

Centrum

Buurt Centrum heeft afgerond een totale oppervlakte van 19 hectare land (100 hectare is 1 km2). De gemiddelde dichtheid van adressen is 2.836 adressen per km2. Er wonen 875 huishoudens in buurt Centrum. Buurt Centrum ligt binnen Wijk Stad binnen de Linie-Oost in de gemeente Den Helder. Het aantal inwoners in de buurt Centrum is met 135 personen toegenomen van 1.270 in 2013 tot 1.405 in 2022 (dat is 11%).

Bezichtiging / meer info

Spoorstraat 109, Den Helder

Wil je meer informatie over dit pand of een bezichtiging plannen? Vul het formulier in en wij nemen contact met je op. 

 

×