Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek
Sluit dit zoekvak.
Volg ons

Diensten

Ben je op zoek naar jouw droomhuis? Wil je jouw huis verkopen? Of ben je razend benieuwd naar de waarde van jouw woning? Wij komen graag voor je in actie!

/
Diensten

Aankoop

Heb je verhuisplannen en heb je jouw droomhuis gevonden? Of weet je niet waar te beginnen? Bij de aankoop van een woning komt heel wat kijken, dus schakel professionele hulp in! Als aankoopmakelaar ontzorgen we je tijdens het gehele aankoopproces en helpen we je bij het vinden van jouw perfecte nieuwe thuis. Succes verzekerd!

Verkoop

Ben je van plan jouw woning te verkopen? Dan ben je bij Warnars Makelaardij écht aan het juiste adres. Wij staan voor kwaliteit, betrokkenheid en goede verkoopresultaten. Niets voor niets is ‘Actief & Betrokken’ de slogan van ons bedrijf. Jouw huis verkopen, voor de beste prijs? Op de aanpak van Warnars Makelaardij kun je bouwen!

Vind jouw
woning

Ben je op zoek naar een nieuw huis? Wij maken het vinden van jouw droomhuis een stuk makkelijker én leuker. Geef in de zoekopdracht aan wat waar je wilt wonen, in welke prijsklasse je een huis zoekt en welke woonstijl je het meest aanspreekt. Wij tonen je direct een overzicht van de woningen, die perfect passen bij jouw woonwensen.

Taxaties

Op het moment dat je een huis wilt kopen of verkopen wil je natuurlijk weten wat de marktwaarde is. Warnars Makelaardij verzorgt professionele taxaties. Het bepalen van de marktwaarde is maatwerk. Dankzij onze ruime ervaring en kennis van de regio kun je altijd vertrouwen op een goede en realistische vraagprijs, voor snel verkoopsucces. Onze taxateurs zijn aangesloten bij het NWWI, het landelijke keurmerk voor woningtaxaties.

Huren

Studenten, particulieren en expats opgelet! Op zoek naar een tijdelijke woning? Warnars Makelaardij helpt je bij het vinden van het perfecte huurhuis. Wij bieden je een ruim assortiment aan huurwoningen, voor elk budget. Met onze uitstekende kennis van de lokale woningmarkt begeleiden we je volledig bij de zoektocht naar jouw nieuwe huurhuis. Wij letten op de kleine lettertjes en zetten de puntjes op de i, zodat jij zorgeloos woont. Ontdek nu ons aanbod!

Waardebepaling

Heb je verhuisplannen? Of ben je benieuwd wat jouw woning waard is in de actuele huizenmarkt? We vinden het belangrijk om zo vroeg mogelijk betrokken te zijn bij het verkopen van jouw huis. Daarom komen we graag bij je langs voor een gratis waardebepaling. Tijdens een goed gesprek vertellen we je wat jouw woning waard is en hoe de actuele woningmarkt zich ontwikkelt. Nieuwsgierig? Maak direct een afspraak en wij komen in actie!

Huis kopen of verkopen?

Jouw droomhuis gevonden? Of weet je niet waar te beginnen? Dan ben je bij Warnars Makelaardij écht aan het juiste adres. Wij staan voor kwaliteit, betrokkenheid en goede verkoopresultaten. Niets voor niets is ‘Actief & Betrokken’ de slogan van ons bedrijf.

Huis kopen in Julianadorp

Julianadorp, de parel van de Kop. Een huis kopen in Julianadorp is wonen aan zee, in een unieke, natuurrijke omgeving. Vind nu jouw droomhuis in Julianadorp.
×