Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek
Sluit dit zoekvak.
Volg ons

Opstellen koopakte

Heb je een bod op jouw woning geaccepteerd? Gefeliciteerd! Nu is het tijd om de verkoop officieel te maken.

/
/
/
Opstellen koopakte

Bij de verkoop van een huis worden alle gemaakte afspraken tussen de verkopende en kopende partij opgenomen in een koopakte. En dat is best nog een uitdaging. Daarom kun je dit beter overlaten aan een specialist van Warnars Makelaardij. Want vergeet niet: een klein foutje kan grote (financiële) gevolgen hebben.

In het koopcontract nemen we alle gegevens van de koper en verkoper en eventuele voorwaarden op. De prijs die voor de woning betaald wordt, de datum van overdracht en andere (aanvullende) afspraken rondom de aankoop en verkoop van een huis. Na het opstellen van de voorlopige koopakte, die je natuurlijk samen met jouw makelaar goed controleert, wordt het ondertekende contract naar de verkopende partij verzonden.

Een koopcontract is bindend. Voor jou én voor de tegenpartij. Wel heeft een koper drie dagen bedenktijd. Binnen deze drie dagen kan een koper het koopcontract zonder gevolgen ontbinden. Zijn in het contract ontbindende voorwaarden opgenomen, bijvoorbeeld rond het verkrijgen van de financiering? Dan kan een koper ook op een later moment afzien van de koop.

Heb je verhuisplannen?

Warnars Makelaardij is de sleutel naar jouw droomhuis.
Neem direct contact op en maak jouw woondroom waar!

Huis kopen of verkopen?

Jouw droomhuis gevonden? Of weet je niet waar te beginnen? Dan ben je bij Warnars Makelaardij écht aan het juiste adres. Wij staan voor kwaliteit, betrokkenheid en goede verkoopresultaten. Niets voor niets is ‘Actief & Betrokken’ de slogan van ons bedrijf.

Huis kopen in Julianadorp

Julianadorp, de parel van de Kop. Een huis kopen in Julianadorp is wonen aan zee, in een unieke, natuurrijke omgeving. Vind nu jouw droomhuis in Julianadorp.
×