Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek
Sluit dit zoekvak.
Volg ons

Taxaties & hypotheken: een vak apart

Bij Warnars Makelaardij kun je terecht voor (NWWI-)taxaties en hypotheekadvies.

/
/
/
Taxaties & hypotheekadvies

Taxaties

Je hebt een taxatierapport nodig voor de aanvraag van een financiering of voor het oversluiten van een hypotheek. Bijvoorbeeld wanneer je een woning gekocht hebt of wanneer je wilt verbouwen via een bouwdepot. Maar ook bij een nalatenschap, voor de fiscus of in geval van een scheiding kan een taxatierapport benodigd zijn.

Een taxatierapport is bij ons snel geregeld. Je kunt bij ons terecht voor elke woningtaxatie, ook zogenaamde NWWI-taxaties. Binnen enkele dagen heb je het rapport in tweevoud in huis. De taxatierapporten van Warnars Makelaardij worden door elke bank en financiële instelling in Nederland geaccepteerd.

Hypotheekadvies

Het vinden van de beste hypotheek begint met het beste advies. Wij werken samen met Warnars Hypotheken, die je helpen bij het afsluiten van de hypotheek die staat als een huis. Nu en over tien jaar. Wij staan, net als Warnars Hypotheken, voor onafhankelijk advies voor het afsluiten, oversluiten en aanpassen van jouw hypotheek. Wat jouw financiële situatie ook is en waar je ook staat in jouw leven, wij zorgen ervoor dat je nét even lekkerder op de bank zit. Plan direct een vrijblijvend gesprek in en kom kennismaken. Want voordat we over geld praten, willen we je eerst beter leren kennen.

Heb je verhuisplannen?

Warnars Makelaardij is de sleutel naar jouw droomhuis.
Neem direct contact op en maak jouw woondroom waar!

Huis kopen of verkopen?

Jouw droomhuis gevonden? Of weet je niet waar te beginnen? Dan ben je bij Warnars Makelaardij écht aan het juiste adres. Wij staan voor kwaliteit, betrokkenheid en goede verkoopresultaten. Niets voor niets is ‘Actief & Betrokken’ de slogan van ons bedrijf.

Huis kopen in Julianadorp

Julianadorp, de parel van de Kop. Een huis kopen in Julianadorp is wonen aan zee, in een unieke, natuurrijke omgeving. Vind nu jouw droomhuis in Julianadorp.
×