Een huis verkopen

Ben je van plan jouw woning te verkopen? Dan ben je bij Warnars Makelaardij écht aan het juiste adres! Wij staan voor kwaliteit, betrokkenheid en goede verkoopresultaten. Niet voor niets is de slogan van ons bedrijf: ACTIEF & BETROKKEN.

/
/
Een huis verkopen

Onze aanpak

We beginnen altijd met een vrijblijvend adviesgesprek en een gratis waardebepaling bij je thuis. Ons goed geoliede team met vele jaren ervaring in de makelaardij presenteert jouw woning op de best mogelijke manier. Dagelijks leggen we nieuwe verbindingen tussen verkopers en kopers voor snel verkoopsucces. Uiteraard tegen de beste voorwaarden. Een ingewikkelde puzzel waarin we zeer kundig zijn. Verkopen is ons vak!

Onze acties

We brengen jouw woning op vele manieren onder de aandacht bij een groot publiek. Opvallende bedrijfsreclame, online zichtbaarheid op de grootste websites, gerichte campagnes via social media en advertenties op de achterpagina’s van plaatselijke en regionale kranten, die het gehele jaar door op de deurmat vallen, zijn een kleine greep uit onze succesvolle (marketing)acties. En dan brengen we ook nog twee keer per jaar onze eigen Warnars Woonkrant uit! Uiteraard is de ‘verkocht-sticker’, die wij jaar in, jaar uit veelvuldig opplakken, nog altijd de beste marketing. Als dat geen opvallen is?!