Volg ons

Nieuwbouw

Een nieuwbouwwoning koop je vaak puur en alleen op basis van plaatjes. Dat is best even spannend. Gelukkig kun je bij deze grote stap vertrouwen op de ervaring van Warnars Makelaardij.

/
Nieuwbouw

Aanbod Nieuwbouw

In de regio Den Helder wordt volop gebouwd aan de woonwensen van de toekomst. Wil jij duurzaam wonen in een schitterende, groene omgeving? Ontdek ons aanbod van nieuwbouwwoningen en investeer in geweldig wonen en leven.

Nieuwbouw Projecten

Iedereen wil heerlijk wonen. De Kop van Noord-Holland geeft je die ruimte. In de ambitieuze – én populaire – regio barst het van de nieuwbouwplannen. Wil jij weten waar en wanneer jouw nieuwe droomhuis gebouwd wordt? Wij geven je een handig overzicht van actuele en toekomstige nieuwbouwprojecten.

Specalisten

Warnars Makelaardij is van alle markten thuis – vóóral de huizenmarkt. Inmiddels mogen we ons al jaren een specialist in nieuwbouwwoningen noemen. Niet zonder reden, durven we te zeggen. Projectontwikkelaars uit heel Noord-Holland vertrouwen op onze kennis en kunde voor de verkoop van nieuwbouwwoningen. En fluisteren ons links en rechts ook nog wel eens wat nieuwtjes in. Nieuwsgierig? Neem contact op met één van onze nieuwbouwspecialisten.

Inschrijven

Is verhuizen voor nu een mooie toekomstdroom? Wacht je op het juiste moment voor het kopen van jouw eerste woning? Of ben je druk op zoek naar het perfecte nieuwbouwhuis in Noord-Holland? Schrijf je dan in voor onze nieuwbouwnieuwsbrief. Blijf op de hoogte van de laatste projecten en mis geen enkel nieuwbouwnieuwtje!

Huis verkopen

Heb je verhuisplannen? Of ben je gewoon razend benieuwd naar de waarde van jouw woning? Wat jouw wens ook is, wij staan voor je klaar! Maak een afspraak voor een gratis waardebepaling.