Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek
Sluit dit zoekvak.
Volg ons

Nieuwbouw

Een nieuwbouwwoning koop je vaak puur en alleen op basis van tekeningen. Dat is best even spannend. Gelukkig kun je bij deze grote stap vertrouwen op de ervaring van Warnars Makelaardij.

/
Nieuwbouw

Aanbod Nieuwbouw

In de regio Den Helder wordt volop gebouwd aan de woonwensen van de toekomst. Wil jij duurzaam wonen in een schitterende, groene omgeving? Ontdek ons aanbod van nieuwbouwwoningen en investeer in geweldig wonen en leven.

Nieuwbouw Projecten

Iedereen wil heerlijk wonen. De Kop van Noord-Holland geeft je die ruimte. In de ambitieuze – én populaire – regio barst het van de nieuwbouwplannen. Wil jij weten waar en wanneer jouw nieuwe droomhuis gebouwd wordt? Wij geven je een handig overzicht van actuele en toekomstige nieuwbouwprojecten.

Nieuwbouw Project willem alexanderhof

Er is weer nieuw woningaanbod beschikbaar in Willem Alexanderhof. Op woensdag 15 mei gaan er 45 woningen in verkoop.
De woningen liggen op 3 verschillende plekken in de wijk en het woningaanbod bestaat uit:
26 Levensloopwoningen,
6 Patiowoningen,
5 Vrijstaande woningen en
8 Twee-onder-één kapwoningen.
Deze bouwfase krijgt dezelfde sfeer en uitstraling als de eerdere fasen. Ruim van opzet en een grote diversiteit aan woningtypen.
Let op: verstrekken van opties geschiedt op basis van binnenkomst, dus geen loting.

Specialisten

Warnars Makelaardij is van alle markten thuis – vóóral de huizenmarkt. Inmiddels mogen we ons al jaren een specialist in nieuwbouwwoningen noemen. Niet zonder reden, durven we te zeggen. Projectontwikkelaars uit heel Noord-Holland vertrouwen op onze kennis en kunde voor de verkoop van nieuwbouwwoningen. En fluisteren ons links en rechts ook nog wel eens wat nieuwtjes in. Nieuwsgierig? Neem contact op met één van onze nieuwbouwspecialisten.

Inschrijven

Is verhuizen voor nu een mooie toekomstdroom? Wacht je op het juiste moment voor het kopen van jouw eerste woning? Of ben je druk op zoek naar het perfecte nieuwbouwhuis in Noord-Holland? Schrijf je dan in voor onze nieuwbouwnieuwsbrief. Blijf op de hoogte van de laatste projecten en mis geen enkel nieuwbouwnieuwtje!

Huis verkopen

Heb je verhuisplannen? Of ben je gewoon razend benieuwd naar de waarde van jouw woning? Wat jouw wens ook is, wij staan voor je klaar! Maak een afspraak voor een gratis waardebepaling.

Huis kopen of verkopen?

Jouw droomhuis gevonden? Of weet je niet waar te beginnen? Dan ben je bij Warnars Makelaardij écht aan het juiste adres. Wij staan voor kwaliteit, betrokkenheid en goede verkoopresultaten. Niets voor niets is ‘Actief & Betrokken’ de slogan van ons bedrijf.

Huis kopen in Julianadorp

Julianadorp, de parel van de Kop. Een huis kopen in Julianadorp is wonen aan zee, in een unieke, natuurrijke omgeving. Vind nu jouw droomhuis in Julianadorp.
×