Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek
Sluit dit zoekvak.
Volg ons

Een huis kopen

Heb je verhuisplannen en ben je benieuwd naar jouw kansen op de woningmarkt? Heb je jouw droomhuis al gevonden? Of weet je niet waar je moet beginnen? Bij de aankoop van een woning komt heel wat kijken. Laat geen buitenkansje of woonwens aan je voorbijgaan en schakel de professionele hulp van onze aankoopmakelaars in!

/
/
Een huis kopen

De grootste investering in je leven

Een huis kopen… Voor veel mensen is het één van de grootste investeringen in het leven. Als aankoopmakelaar nemen we je alle zorgen uit handen. Vertrouwen op onze expertise en marktkennis betekent een woning aankopen tegen de beste voorwaarden. Natuurlijk op basis van NO CURE NO PAY!

Wat doet een aankoopmakelaar?

Als aankoopmakelaar brengen we allereerst jouw woonwensen in kaart. Daarnaast zijn we aanwezig bij bezichtigingen, informeren we je over de bouwkundige staat van de woning en maken we de echte waarde inzichtelijk. Uiteraard begeleiden wij de onderhandelingen met de verkopend makelaar. Komen we tot overeenstemming? Dan controleren we de koopakte en spreken we deze van A tot Z met je door, zodat je precies weet welke kleine lettertjes in het koopcontract staan.

De ‘all-inclusive’ aankoopmakelaar

Na het tot stand komen van de koop begeleiden wij je ook bij de verdere afhandeling. We houden zicht op de financieringstermijn en op naleving van de gemaakte afspraken. Voorafgaand aan de overdracht bij de notaris inspecteren we samen nog één keer de woning om te controleren of alles in orde is. Daarna gaan we met je mee naar de notaris voor de officiële overdracht. En doet er zich daarna nog onverwachts een verrassing voor? Ook dan staan wij als ‘all-inclusive’ aankoopmakelaar voor je klaar!

Heb je verhuisplannen?

Warnars Makelaardij is de sleutel naar jouw droomhuis. Neem direct contact op en maak jouw woondroom waar!

Heb je verhuisplannen?

Warnars Makelaardij is de sleutel naar jouw droomhuis.
Neem direct contact op en maak jouw woondroom waar!

Huis kopen of verkopen?

Jouw droomhuis gevonden? Of weet je niet waar te beginnen? Dan ben je bij Warnars Makelaardij écht aan het juiste adres. Wij staan voor kwaliteit, betrokkenheid en goede verkoopresultaten. Niets voor niets is ‘Actief & Betrokken’ de slogan van ons bedrijf.

Huis kopen in Julianadorp

Julianadorp, de parel van de Kop. Een huis kopen in Julianadorp is wonen aan zee, in een unieke, natuurrijke omgeving. Vind nu jouw droomhuis in Julianadorp.
×