Onderhandeling

Als verkoopmakelaar én aankoopmakelaar staat WarnArs Makelaardij zowel woningverkopers en woningzoekenden bij in het verkoop- en aankooptraject.

/
/
/
Onderhandeling

Met onze ruime marktkennis adviseren we je vakkundig over de vraagprijs en het uitbrengen van bijvoorbeeld een tegenbod. Daarbij houden we rekening met alle factoren die een rol spelen. Wat je zelf hebt betaald voor de woning, maar ook wat je geïnvesteerd hebt in het huis.

Bij het verkopen of aankopen van een woning draait het natuurlijk om één ding: de uiteindelijke koop- of verkoopprijs. In samenspraak met jouw verkoopmakelaar heb je een vraagprijs vastgesteld. Heb je na de eerste bezichtigingen een of meerdere biedingen op zak? Super! Maar, vaak is het ook even slikken want het eerste bod van een mogelijke koper is in de meeste gevallen niet meteen de prijs die jij voor ogen hebt. Tijd om te onderhandelen dus!

Op basis van onze expertise geven we je realistisch advies over de beste verkoopprijs. Weet je wat je minimaal wilt ontvangen voor jouw woning? Dan kan het ‘verkoopspel’ beginnen. We bespreken de binnengekomen biedingen en doen, als je daartoe bereid bent, een tegenbod bij de kopende partij(en). Als er ruimte voor onderhandeling is, is de kans groot dat beide partijen elkaar snel weten te vinden.

Het verkopen of aankopen van een woning is een ingewikkeld en uitdagend proces waarbij je al snel duizenden euro’s kunt besparen, verdienen óf verliezen. Onze vakmensen staan je actief bij in deze spannende periode. Dat doen we door het bieden van het best mogelijke advies, voor het beste resultaat. Of je nu een huis verkoopt of koopt, onze ervaren makelaars vinden altijd de juiste én succesvolle onderhandelingsstrategie!

Heb je verhuisplannen?

Warnars Makelaardij is de sleutel naar jouw droomhuis.
Neem direct contact op en maak jouw woondroom waar!

Huis kopen of verkopen?

Jouw droomhuis gevonden? Of weet je niet waar te beginnen? Dan ben je bij Warnars Makelaardij écht aan het juiste adres. Wij staan voor kwaliteit, betrokkenheid en goede verkoopresultaten. Niets voor niets is ‘Actief & Betrokken’ de slogan van ons bedrijf.

Huis kopen in Julianadorp

Julianadorp, de parel van de Kop. Een huis kopen in Julianadorp is wonen aan zee, in een unieke, natuurrijke omgeving. Vind nu jouw droomhuis in Julianadorp.