Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Volg ons

Bouwkundig advies

Een huis kopen, dat is niet zomaar iets. What you see is what you get, maar dat geldt ook voor mogelijke bouwkundige problemen, achterstallig onderhoud en risico’s die je door jouw ‘roze bril’ over het hoofd ziet. Met bouwkundig advies door een ervaren bouwtechnisch adviseur voorkom je teleurstellingen én financiële tegenvallers.

/
/
/
Bouwkundig advies

Heb jij jouw droomhuis op het oog?

Dan neemt een bouwkundig inspecteur de woning graag voor je onder de loep. Hij voert een bouwkundige inspectie voor je uit en legt zijn bevindingen vast in een bouwtechnische keuring. Zo weet je precies wat de staat van de woning is, of het huis goed onderhouden is en wat de kosten zijn die je op korte en lange termijn moet maken. Wéét wat je koopt en hoe je jouw nieuwe huis nóg mooier maakt. Wij brengen jou graag in contact met een bouwkundig inspecteur.

Huis kopen of verkopen?

Jouw droomhuis gevonden? Of weet je niet waar te beginnen? Dan ben je bij Warnars Makelaardij écht aan het juiste adres. Wij staan voor kwaliteit, betrokkenheid en goede verkoopresultaten. Niets voor niets is ‘Actief & Betrokken’ de slogan van ons bedrijf.

Huis kopen in Julianadorp

Julianadorp, de parel van de Kop. Een huis kopen in Julianadorp is wonen aan zee, in een unieke, natuurrijke omgeving. Vind nu jouw droomhuis in Julianadorp.
×