Volg ons

Bouwkundig advies

Een huis kopen, dat is niet zomaar iets. What you see is what you get, maar dat geldt ook voor mogelijke bouwkundige problemen, achterstallig onderhoud en risico’s die je door jouw ‘roze bril’ over het hoofd ziet. Met bouwkundig advies door een ervaren bouwtechnisch adviseur voorkom je teleurstellingen én financiële tegenvallers.

/
/
/
Bouwkundig advies

Heb jij jouw droomhuis op het oog?

Dan nemen wij de woning graag voor je onder de loep. We voeren een bouwkundige inspectie voor je uit en leggen onze bevindingen vast in een bouwtechnische keuring. Zo weet je precies wat de staat van de woning is, of het huis goed onderhouden is en wat de kosten zijn die je op korte en lange termijn moet maken. Wéét wat je koopt en hoe je jouw nieuwe huis nóg mooier maakt.

Huis kopen of verkopen?

Jouw droomhuis gevonden? Of weet je niet waar te beginnen? Dan ben je bij Warnars Makelaardij écht aan het juiste adres. Wij staan voor kwaliteit, betrokkenheid en goede verkoopresultaten. Niets voor niets is ‘Actief & Betrokken’ de slogan van ons bedrijf.

Huis kopen in Den Helder

Wil je een huis kopen in Den Helder? Dat betekent betaalbaar wonen in een waterrijke en bruisende stad. Wonen in Den Helder? Méér waar voor je geld!